Sherbimet Tona

Web Design

Biznesit tuaj i mungon nje Website ?

Nese mendoni te permiresoni cilesin e biznesit tuaj niseni me nje website .

Me ndhimen tone ne anen teknike dhe me idete tuaja unike mund te krijojme dicka te perkryer

Graphic Design

Te biesh ne sy me pamjen e pare nga nje klient eshte thelbesore per cdo sipermarrje .

Ne duam qe nepermjet konceptit Graphic, klientet tuaj te krijojne nje pershtypje te mire tek ju cdo sherbim qe ju ofroni nepermjet sipermarrjes suaj te verehet nepermjet grafikave . Ne duam te krijojme gjera te bukura per ju !

MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE

Ne jemi me te miret !

Ne ju ndihmojme qe emri i markes tuaj te shkoj tek cdo perdorues i rrjeteve sociale . 

Ne ju mundesojme :

-Rritjen e aktivitetit ne rrjetet tuaja sociale 

-Krijoni nje audience te mire sociale .

Dizejnimi i Logos

Nje logo eshte e domosdosshme per cdo marke , ne ju ndihmojme qe te ngelni ne mendjen e klientit nepermjet nje logoje vizualisht te kendshme . Hapi i pare i cdo biznesi eshte nje Logo .

SEO

Nje website pa nje seo te mire eshte si nje biznes i mire pa nje rreklame te mirefillte . ne ju ndihmojme qe cdo postim qe ju beni ne website te shfaqet ne top 10-en, e pare ne rankun e Motorit me te madh te kerkimit Google !