Një faqe interneti me dizajn reponsiv është një site i afte per tu pershtatur me ekranin në të cilin po përdoret, pavarësisht se çfarë pajisje është. Faqja e internetit automatikisht riformohet për t’i dhënë përdoruesit një pamje vizive sa më të mirë duke i dhënë kështu  faqes suaj një numër përfitimesh si dhe të jetë në përputhje me rekomandimet e Google. Ende nuk jeni të bindur?

Sipas një raporti nga Ofcom në vitin 2014 vetëm 22% nisën të përdornin telefonin si jetin e parë për të shfletuar internetin; duke dëshmuar një rritje reale në përdorimin e celularit. Disponueshmëria e 4G ka ndikuar gjithashtu në mënyrën se si njerëzit përdorin pajisjet e tyre mobile. Gjatë vitit 2014, abonimet 4G u rritën nga 2.7 milionë në 23.6 milionë. Ne shpenzojmë dy herë më shumë kohë në internet në smartfonët tanë sesa laptopë apo kompjutera personalë.

Për këto arsye, është e rëndësishme që ju të investoni në një website reponsiv dhe që biznesi juaj të ketë një faqe interneti që funksionon mirë në një smartphone ose në ekranet e pajisjeve të tjera celulare, për shkak të numrit të madh të njerëzve që mund të përdorin faqen tuaj përmes një smartphone ose tableti.

Avantazhet e një dizajni responsiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *