Ke hapur nje biznes te ri dhe do qe njerezit ta gjejne ate kur kerkojne online ?

Google My Business ju ndihmon ta nxirrni biznesin tuaj ne kerkimet ne Google dhe ne Google Maps. Ju mund te perdorni foto, informacione kontakti dhe te tjera. Me Google My Busines ju mbani kontakte te vazhduezhme me klientet aktuale dhe terhiqni kliente te rinj.

Pse eshte e rendesishme Google My Busines:

– Klientet tuaj japin mendime rreth biznesit tuaj (Review)

– Komunikimi elektronik me klientet 

– Telefonata

– Statistika (Insights)

Pas perfundimit te Google My Busines mund te perdorim AdWords Express per te krijuar reklama dhe te dergojme ato ne lokacione qe kane nevoje per me shume reklamim.