Kush jemi?
WebMaster është një agjenci dixhitale e cila përqëndrohet tek cilësia, risia dhe shpejtësia. Ne shfrytëzojmë teknologjinë për të ndihmuar klientët tanë të rriten vazhdimisht. Ne krenohemi me etikën tonë të punës, integritetin dhe rezultatet e shkelqyera.

Ne kemi  më tepër se 5 vite që ofrojmë zgjidhje nga më të ndryshmet dhe kemi ndihmuar më tepër se 300 klientë duke filluar nga ndërtimi i faqeve të internetit, platformat e tregtisë elektronike, fushatat e marketingut, graphic design etj.

Misioni

Ajo që na motivon është dëshira e ethshme, puna dhe vendosmëria për të marrë përsipër projekte të cilat na sfidojnë dhe na rrisin profesionalisht dhe personalisht. Ekipi ynë punon sëbashku dhe në harmoni me klientët tanë, duke u siguruar që çdo projekt të dorëzohet në kohë dhe me standartet më të larta.

Vizioni
Vizioni yne eshte qe ta shtrijme kompanine jashte qytetit te Elbasanit duke ndihmuar startup-e dhe biznese te reja ne rrugen e tyre online.

 

Webmasters.al